MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

TDC køber MTG's nordiske tv-forretning, Dyrby bliver ny ansv. chefredaktør for BT og Metroxpress og Dansk Reklame Film har bortvist ansatte efter sag om påstået annoncesnyd. Få overblikket over en hæsblæsende uge i Mediedanmark.

Foto: Ritzau Scanpix/Uffe Weng

Uge 5 lakker mod enden, og selv om vi ikke kan spå om fremtiden, tør vi godt love, at ugen vil stå tilbage som en af de mest begivenhedsrige i 2018. Mens vi på redaktionen forsøger at få pulsen ned i et normalt leje, tager vi dig som vanligt med på ugens rundtur til Mediedanmarks vigtigste begivenheder.

Klokken havde kun akkurat passeret halv syv, da TDC og TV3-ejeren, MTG, torsdag sendte rystelser gennem Mediedanmark med nyheden om en milliardhandel, som smelter TDC sammen med MTG's nordiske tv-forretning og skaber en mastodont på mediemarkedet, der vil have en omsætning på 30 mia. kr. og nå ud til 10 mio. husstande i Norden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs