MediaWatch

Journalistforbunds undersøgelse af seksuelle krænkelser trækker ud

Tidligst i begyndelsen af januar er undersøgelse om seksuelle krænkelser i Dansk Journalistforbund færdig.

Foto: Flemming Leitorp

Dansk Journalistforbunds undersøgelse om seksuelle krænkelser og ledelsens mulige viden om anklagerne bliver ikke færdig til 21. december, som planen hidtil har været. Det skriver Journalisten.

I stedet bliver undersøgelsen og den efterfølgende rapport, som DJ har hyret advokat Karen-Margrethe Schebye til at foretage, først færdig tidligst i begyndelsen af januar, meddeler Dansk Journalistforbunds formand Lars Werge ifølge Journalisten.

Forsinkelsen betyder, at et ekstraordinært hovedbestyrelsesmøde i Dansk Journalistforbund, som var skemalagt til at finde sted i slutningen af december, hvor undersøgelsens resultater skulle diskuteres, er blevet aflyst.

"Da vi endnu ikke har fået et nyt, konkret og endeligt tidspunkt for modtagelse af redegørelsen, kan vi ikke pt. sige, hvornår HB-mødet så vil finde sted. Men vi vil gå frem med samme høje prioritering og rytme som hidtil planlagt," siger Lars Werge i meddelelsen ifølge Journalisten.

Beskyldningerne om seksuelle krænkelser og et usundt arbejdsmiljø blev præsenteret i Journalisten for nogle uger siden. Her berettede to tidligere ansatte om seksuelle krænkelser, ligesom flere beskrev et usundt arbejdsmiljø.

Siden har Dansk Journalistforbund suspenderet sin direktør og to andre ansatte, mens undersøgelsen af sagen pågår.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs