MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Højesteret afsagde dom i sag om omstridt PET-bog, Radio24syv luftede tanker om fremtiden, og Yousees kundeudfordringer fortsætter. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

På tærsklen til den første weekend i november får du som vanligt her et overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark.

Vi begynder i Højesteret. Torsdag faldt faldt der dom i sagen om fogedforbuddet mod JP/Politikens Hus i sagen om den omstridte bog "Syv år for PET, Jakob Scharfs tid". Danske Medier havde på vegne af JP/Politikens Hus fået tilladelse til at indbringe Østre Landsret afgørelse for Højesteret, efter at landsretten havde afgjort, at JP/Politikens Hus var den rette at sende forbuddet til. JP/Politikens Hus' og Danske Mediers påstand var, at forbuddet rettelig skulle være stilet til chefredaktørerne på de enkelte medier, fordi de er ansvarlige for mediernes indhold.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs