MediaWatch

Nedskrivninger giver underskud i Euroinvestor

Både omsætning og bundlinje faldt i årets første ni måneder hos Euroinvestor. Især nedskrivninger ramte hårdt, men også annoncesalget var under pres.

PR/Euroinvestor
Frederik Rovsing, adm. direktør i Euroinvestor. Foto: PR/Euroinvestor

Prispres på online-annoncer, tilpasninger af omkostningerne samt nedskrivninger prægede årets første ni måneder for Euroinvestor.

Selskabet nåede i årets tre første kvartaler af 2017 en omsætning på 47,4 mio. kr., hvilket er et fald fra 54,4 mio. kr. i samme periode året før, fremgår det af regnskabet for tredje kvartal torsdag ved middagstid.

I perioden landede Euroinvestor et underskud før skat på 3,9 mio. kr., og det er markant lavere end overskuddet på 13,9 mio. kr. i de første ni måneder af 2016.

I regnskabet fremgår det, at perioden var præget af nedskrivninger på 10,7 mio. kr. Nedskrivningerne kan hovedsageligt henføres til en forventet lavere "earn-out" på sidste års salg af Investor Relations-divisionen.

En earn-out-aftale bruges typisk som en del af en virksomhedshandel, hvor det endelige beløb så er afhængigt af virksomhedens efterfølgende resultater.

Euroinvestor fastholder forventningerne til 2017 om en omsætning på 60 til 65 mio. kr. samt et resultat af primær drift på mellem 8 og 10 mio. kr.

Resultatet før skat ventes desuden at være mellem et underskud på 2 mio. kr. og et nulresultat.

/ritzau/FINANS

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere