MediaWatch

Kommunikationsforum hyrer chefredaktør til nyt medie

Marianne Kristensen Schacht skifter fra Mandag Morgen til Kommunikationsforums nye medie, hvor hun skal være chefredaktør. Ny salgschef er hentet hos DG Medier.

Screenshot fra Kommunikationsforum.dk
Foto: Screenshot fra Kommunikationsforum.dk

Det nye medie Bootstrapping, som Kommunikationsforum tidligere på året fik innovationsstøtte til, præsenterer nu sin chefredaktør.

Hun hedder Marianne Kristensen Schacht og kommer fra Mandag Morgen. Hun begynder som chefredaktør 1. november for mediet, der vil beskæftige sig med iværksætteri og teknologisk udvikling.

"Vi skal skrive om de gængse fejl, og hvordan man bruger dem til at komme styrket videre, om udfordringerne, løsninger, om succeserne, gode værktøjer - og ikke mindst være bindeled mellem hele det økosystem, der er omkring tech-iværksætterne og som er afgørende for, at flere lykkes," udtaler Marianne Kristensen Schacht i en meddelelse.

Bootstrapping har desuden hyret Esben Vest Jensen, tidligere redaktør på Ræson, som ny journalist. Desuden har Kommunikationsforum ansat Tommy Jørgensen som salgschef for selskabets medier Kforum, Bias, Bureaubiz og Bootstrapping. Tommy Jørgensen er hentet fra en stilling som seniorkonsulent hos DG Medier, der er en del af Aller-koncernen.

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere