MediaWatch

Eniro går videre med redningsplan trods manglende opbakning

Ejeren af De Gule Sider og Krak har ikke opnået den ønskede opbakning til redningsplan. Alligevel går selskabet videre med planen, men det kræver, at banker giver grønt lys.

Foto: PR/Eniro

Den hårdtprøvede søgevirksomhed Eniro, der herhjemme blandt andet står bag De Gule Sider og Krak, har ikke opnået den krævede tilslutning til en redningsplan. Alligevel går selskabet videre med planen, men det bliver nu op til bankerne at afgøre selskabets fremtid. Det skriver flere svenske medier, herunder Breakit og Dagens Industri.

Eniros redningsplan krævede accept fra mindst 95 pct. af præferenceaktiers ejere og 95 pct. af indehavere af konvertible lån til at omdanne til almindelige stamaktier. Tidligere på måneden havde hhv. kun 74 og 60 pct. nikket ja til planen, og derfor udsatte Eniro deadline til fredag i sidste uge, d. 29. september.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs