MediaWatch

Altinget udnævner ny redaktionschef

Cecilie Gormsen får ny titel hos Altinget og bliver en del af den redaktionelle ledelse sammen med chefredaktør Jakob Nielsen.

Cecilie Gormsen bliver fra 1. september redaktionschef for Altinget, oplyser mediet.

Hun har hidtil været forsideredaktør for Altinget, og med sin nye titel bliver Cecilie Gormsen desuden en del af den redaktionelle ledelse sammen med chefredaktør Jakob Nielsen.

"Cecilie Gormsen er en af Danmarks dygtigste netjournalister med et meget skarpt blik for, hvad der virker digitalt. Hun har samtidig et imponerende overblik over detaljerne i dansk politik og en sikker fornemmelse for, hvordan et seriøst medie som Altinget skal kombinere væsentlighed med fascination og aktualitet," udtaler Jakob Nielsen til Altinget om ansættelsen.

Cecilie Gormsen har arbejdet for Altinget siden 2015, hvor hun skiftede til netmediet fra Berlingske.

Altinget giver desuden posten som nyhedsredaktør til Kasper Frandsen, der hidtil har dækket udviklingsbistand for Altinget.

"At skifte fra Altinget har krævet mange overvejelser"

Ingeniøren hyrer udviklingsdirektør fra Altinget

Forsiden lige nu

DF vil fastholde DR's programindkøb trods besparelser

Private producenter frygter at blive ramt på ordrebog og økonomi, hvis Dansk Folkeparti får opbakning til en stor nedskæring af DR. Det bør dog gå mindst muligt ud over eksterne produktioner, siger partiets medieordfører.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere