MediaWatch

Ingeniøren hyrer udviklingsdirektør fra Altinget

Mette Rosendahl bliver udviklingsdirektør for Mediehuset Ingeniøren. Opgaven er bl.a. at stå i spidsen for nye projekter, der skal udvide indholdsporteføljen og kundekredsen.

Screenshot fra ing.dk
Foto: Screenshot fra ing.dk

Mette Rosendahl skifter Altinget ud med Mediehuset Ingeniøren, hvor hun fra 1. november skal være udviklingsdirektør. Det oplyser hendes kommende arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Hun har været ansat hos Altinget siden 2004 senest som strategi- og udviklingschef. Hos Ingeniøren skal Mette Rosendahl stå i spidsen for nye projekter, der skal udvide indholdsporteføljen og kundekredsen.

"Husets udgangspunkt er 125 års historie med journalistik og teknologi, og til det bringer Mette en ekstrem stærk digital indsigt og forståelse for medieforretning i almindelighed og nichevirksomhed i særdeleshed. Hun har gang på gang bevist sin evne til at finde nye veje og eksekvere på dem. Den kombination af iderigdom og eksekvering er unik," udtaler Christina Blaagaard, adm. direktør for Mediehuset Ingeniøren, i pressemeddelelsen.

Ingeniøren oplyser ikke nærmere detaljer om de projekter, som Mette Rosendahl skal arbejde med. Selv ser den kommende udviklingsdirektør frem til sit nye job.

"Det er så svært at sige farvel til Altinget, men for mig er timingen helt rigtig. Altinget har en ny ledelse på plads, som kan eksekvere på de projekter, vi har sat i gang. Jeg ser frem til at bruge alt det, jeg kan, hos Mediehuset Ingeniøren, et stærkt fagligt medie, som har store ambitioner, også digitalt. Samtidig har mediet en dynamisk ledelse og dygtige medarbejdere, som jeg ser frem til at samarbejde og udvikle nye projekter med," udtaler Mette Rosendahl.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere