MediaWatch

Karnov står bag nyt nichemedie

Fagbogsforlaget udvider med nyhedsmedie, der vil stille skarpt på advokatbranchen. Indholdet bliver gratis.

PR/Karnov Group
Foto: PR/Karnov Group

Forlaget Karnov Group bevæger sig 1. september ind på nyhedsområdet, hvor selskabet lancerer nyhedsmediet K-News, der har fokus på advokatbranchen. Det oplyser Karnov i en pressemeddelelse.

Mediets indhold vil både bestå af skrevne nyheder, podcast, blogs og video. En stor del af det skrevne indhold leveres af det robotjournalistiske selskab Lassox, der producerer erhvervsnyheder genereret automatisk på baggrund af oplysninger i blandt andet CVR-registeret.

"Vi vil formidle juridiske nyheder på nye måder i dansk sammenhæng. Vi vil have en ugentlig podcast, der tager fat på tendenser, udfordringer og muligheder for den danske advokatbranche. Portrætter af branchens aktuelle profiler. Og et videounivers, som præsenterer advokatbranchen gennem skæve og alternative vinkler," udtaler Rasmus Hylleberg, redaktør for K-News, i pressemeddelelsen.

Indholdet på advokatmediet bliver gratis for brugerne. Karnovs adm. direktør, Flemming Breinholt, ser frem til at lancere det nye nichemedie.

"Som en af Danmarks ledende formidlere af juridisk viden har vi et ansvar i forhold til at bidrage til, at aktørerne i branchen kan deltage i den juridiske debat på et oplyst grundlag. Med K-News tilbyder vi et uafhængigt mødested for debat og indsigt, hvor det er branchens aktører, der er med til at skabe de nyheder og de emner, som vi sætter fokus på. Det findes ikke andre steder i dag," udtaler Flemming Breinholt.

Karnov tjener sine penge på salg af fagbøger inden for jura, revision, regnskab og ledelse og på digitale værktøjer blandt andet jura og skat. Selskabet havde i 2016 en omsætning på cirka 255 mio. kr. og et resultat på 58,6 mio. kr.

Forlag med fagbøger i tasken fortsætter fremgang

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere