MediaWatch

FinansWatch knopskyder

Watch Medier udvider med et nyt, engelsksproget medie om kapitalforvaltning, der skal udkomme ugentligt i regi af FinansWatch. Det sker som et led i mediehusets vækststrategi, siger direktør.

PR
Watch Medier udgiver i dag sit niende nichemedie, AMWatch, der er målrettet den nordiske finanssektor, siger adm. direktør og ansv. chefredaktør Anders Heering Foto: PR

Det niende nichemedie i Watch Medier ser dagens lys, når AMWatch - Asset Management Watch - i dag går i luften. Mediet bliver et søstermedie til FinansWatch og får ligesom FinansWatch David Bentow som redaktør.

Knopskydningen har været undervejs siden foråret, oplyser Anders Heering, adm. direktør og anvs. chefredaktør for Watch Medier, i en meddelelse.

"Kapitalforvaltningsområdet er et særligt område inden for den finansielle sektor, som vi længe har ønsket at give større opmærksomhed. Derfor har vi siden februar testet et ugentligt nyhedsbrev om området i regi af FinansWatch. På baggrund af den positive respons lancerer vi nu AMWatch, der skal give området den opmærksomhed, som det fortjener," siger Anders Heering om nyskabelsen.

Holdet bag AMWatch tæller foruden redaktør David Bentow to fast tilknyttede journalister. Udgivelsesfrekvensen bliver ugentlig og målgruppen ansatte eller interessenter inden for kapitalforvaltning i Norden.

"Nyhedsbrevet er på engelsk, fordi målgruppen rækker ud over landets grænser. Der er folk i hele verden, der interesserer sig for nordisk kapitalforvaltning, og dem vil vi gerne give muligheden for at læse med," siger Anders Heering.

Selvstændigt indhold

AMWatch er det fjerde medie, der udkommer på engelsk under Watch Medier, som MediaWatch også er en del af. Også EnergiWatch, MedWatch og ShippingWatch udkommer med et engelskproget nyhedsbrev. Her er der dog tale om artikler oversat fra dansk, mens AMWatch vil få selvstændigt engelsksproget indhold.

Lanceringen er en del af Watch Mediers vækstplan, forklarer direktøren.

"Vi vil gerne vokse yderligere. Det kan ske ved at lancere nye nichemedier i nye brancher, men kan også ske ved at udvide målgruppen inden for eksisterende nicher, som f.eks. den finansielle sektor, hvor vi i forvejen har en stærk position," forklarer Anders Heering.

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch og Watch Medier sidder på egen adresse og deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere