MediaWatch

Nyt medie leverer overskud i lukrativ sundhedsniche

Tidligere chef for Dagens Medicin, Kristian Lund, lægger fra land med overskud med det nye nichemedie Medicinske Tidsskrifter. "Vi angriber målgrupperne nedefra," siger direktøren, der forventer at øge omsætningen markant i år.

Få år efter han forlod Dagens Medicin, der er en del af dagbladet Børsen, er den tidligere chefredaktør og direktør Kristian Lund i gang med at opbygge en ny medieforretning som selvstændig.

Med lanceringen af en stribe gratis, digitale nicheudgivelser inden for sundhedssektoren har han sammen med medejer og partner Nina Vedel-Petersen taget konkurrencen op mod bl.a. sin tidligere arbejdsplads med det nye medieselskab Medicinske Tidsskifter A/S.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs