MediaWatch

Politiken tilmelder sine sociale mediekanaler Pressenævnet

Nu kan der klages til Pressenævnet over indholdet på Politikens profiler på tre sociale medier.

/ritzau/Finn Frandsen/Arkiv
Foto: /ritzau/Finn Frandsen

Politiken har anmeldt sine sider på Facebook, Twitter og Instagram til Pressenævnet, skriver avisen selv.

Dermed kan der nu klages over de opslag, som Politiken laver på de nævnte sociale medier på linje med avisens indhold og indholdet på Politiken.dk.

"Vi gør det, fordi vi selvfølgelig står inde for Politikens indhold, uanset hvor man møder det. Vil man klage over noget, skal den klage være rettet mod os," siger avisens ansv. chefredaktør Christian Jensen til Politiken.

Flere medier såsom Børsen, Radio24syv, DR og Berlingske har tilmeldt deres Facebook-sider til Pressenævnet. Færre medier har tilmeldt deres Twitter-profiler, mens kun DR og nu Politiken har tilmeldt profiler på Instagram.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere