MediaWatch

Innovationspuljen åbner igen for nye ansøgninger

Årets tredje ansøgningsrunde om at få tilskud til nye eller eksisterende projekter for nyhedsmedier er netop skudt igang.

Foto: Colourbox

Det er igen muligt at ansøge Medienævnet om at få tilskud til nyhedsmedier, der endnu er i støbeskeen, eller etablerede medier, der ønsker at bygge videre på deres produkt. Den tredje ansøgningsrunde til Innovationspuljen er netop åbnet, skriver Slots- og Kulturstyrelsen i en pressemeddelelse.

Tre gange om året uddeler Medienævnet tilskud til enten etablering eller udvikling af både trykte og skrevne digitale nyhedsmedier. Den sidste ansøgningsrunde lukker 21. august.

Senest har seks af branchens etableringsprojekter fået støtte fra puljen, heriblandt nichemediet Politiken Skoleliv som modtog rundens største beløb på 3 mio. kr., mens Kommunikationsforum har modtaget 2 mio. kr. til sit projekt Bootstraps.

Derudover har to etablerede medier modtaget udviklingsstøtte. Det drejer sig om Dagbladet Information, som får 120.000 kr., og Silkeborg Avis, der har skaffet 374.722 kr. hjem.

Støtte på 3 millioner sikrer økonomisk ro for nichemedie

Kommunikationsforum får millionstøtte til nyt medie

Politiken Skoleliv er topscorer i tildeling fra innovationspuljen 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs