MediaWatch

Støtte på 3 millioner sikrer økonomisk ro for nichemedie

Politiken Skoleliv er blevet tildelt det største beløb fra statens innovationspulje. Millionerne skal ikke bruges på redaktionelle tiltag, men skal i stedet mindske røde tal i dyre opstartsår, siger chefredaktør.

Screenshot af Politiken Skolelivs hjemmeside.

Nichemediet Politiken Skoleliv, som Politiken og ejeren JP/Politikens Hus etablerede i begyndelsen af året under selskabet Politiken Nicher, er blevet tildelt 3 mio. kr. i støtte fra statens innovationspulje og er dermed listens topscorer. Ikke overraskende glæder det mediets chefredaktør Anders Jerking, som fortæller, at støttekronerne skal bruges til at mindske mediets underskud i sine opstartsår.

"Det er ikke noget, vi har budgetteret med, men vi har jo selvfølgelig søgt om det. Det er en rigtig god støttende hånd under projektet. Alle ved, at det både er dyrt og svært at lave økonomisk bæredygtige medier, så det er da en stor hjælp for projektet, at vi har fået det her," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs