MediaWatch

Infomedia hyrer nye folk til social media-satsning

To nyansættelser skal være med til at løfte analyse- og medieovervågningsselskabets forretning inden for sociale medier.

Simon Ernst-Sunne skal fremover lede Infomedias Social Business-team. Foto: Infomedia/PR

De seneste fem år har analyse- og medieovervågningsselskabet Infomedia arbejdet med løsninger og indsigt på sociale medier, og nu opruster selskabet på området med to nyansættelser. Det meddeler Infomedia i en pressemeddelelse.

Simon Ernst-Sunne er ansat som Head of Solutions og får til opgave at lede Infomedias Social Business-team. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør i Gan Integrity og har en fortid i Meltwater.

"Vi er glade for at kunne hive Simon tilbage til media intelligence-branchen, og det viser bare, at Infomedia er på den helt rigtige rejse, når vi kan tiltrække en profil som Simon," siger Kasper Hülsen, Chief Market & Business Development Officer i Infomedia, i meddelsen.

Den anden og sidste nyansættelse er Jakob Høegh. Han bliver Infomedias nye Social Business Advisor og skal rådgive Infomedias kunder om social listening, måling og strategi. Jakob Høegh har tidligere været politisk konsulent i Venstre og konsulent i sociale medier hos mediebureauet Mindshare.

Berlingske Media og JP/Politikens Hus ejer i fællesskab Infomedia.

Forsiden lige nu

Ny praktikantaftale er på plads

Dansk Journalistforbund og Danske Mediers Arbejdsgiverforening har indgået en ny praktikantaftale, der betyder et lønfald på næsten 19 pct. og mere læring til de studerende.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere