MediaWatch

Telenor afviser at udlevere kundeoplysninger i piratsag

Teleselskabet er klar til at gå til landsretten, hvis selskabet taber en sag om udlevering af kundeoplysninger i sag om ulovlig deling af film.

Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv
Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Telenor afviser at imødekomme et ønske fra et advokatfirma om at udlevere oplysninger om en kunde i forbindelse med en sag om ulovlig deling af film. Og skulle Retten på Frederiksberg, hvor sagen kører, pålægge Telenor at udlevere kundeoplysningerne, er teleselskabet klar til at tage sagen i landsretten. Det skriver Version2.

"Det er efter vores vurdering ikke rimeligt, at vi pålægges at udlevere oplysninger om vores kunder, blot for at andre kan inddrive deres tilgodehavende," skriver juridisk direktør i Telenor, Mette Eistrøm Krüger, i et skriftligt svar til Version2.

Tidligere i år tabte Telenor en sag om netop fildeling ved Retten på Frederiksberg. Dengang ankede Telenor dommen til landsretten, hvorefter advokatfirmaet trak sagen tilbage.

Telenor fortæller til Version2, at selskabet oplever, at et stigende antal advokatfirmaer beder om at få udleveret kundeoplysninger i forbindelse med sager om ulovlig fildeling.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere