MediaWatch

MedWatch får ny redaktør

Redaktør med stort kendskab til life science sektoren bliver ny redaktør for MedWatch.

Foto: Joachim Rode

Mikkel Aabenhus Hemmingsen, 33 år, skal som ny redaktør fortsætte udviklingen af MedWatch, der de seneste fem år har positioneret sig som Danmarks førende erhvervssite inden for life science.

Han har gennem otte år arbejdet som først journalist og frem til udgangen af april 2017 som redaktør inden for netop sundhedssektoren, idet han senest har været ansvarlig for de digitale aktiviteter tilknyttet printmediet Dagens Medicin og samtidig redaktør for de digitale nichemedier, der blandt andet tæller Dagens Pharma. Før det har han arbejdet på it-mediet Computerworld i forbindelse med sin uddannelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

"Mikkel har et indgående kendskab til life science sektoren, som han har arbejdet med fra såvel den lægefaglige som den erhvervsmæssige vinkel. Han har samtidig gennemført en række kurser i redaktionel ledelse, datajournalistik og visualisering, hvilket gør ham til den rette redaktør til at tage MedWatch videre sammen med teamet på yderligere fire journalister," siger redaktionschef Henrik Tüchsen, Watch Medier.

Mikkel Aabenhus Hemmingsen, der tiltræder 1. maj 2017, afløser Stefan Singh Kailay, der har søgt nye udfordringer uden for Watch Medier.

MedWatch er en del af Watch Medier, der ejes af JP/Politikens Hus. Watch Medier udgiver ud over MedWatch også nichemedierne EjendomsWatch, EnergiWatch, FødevareWatch, MediaWatch, FinansWatch, ShippingWatch og ITWatch.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere