MediaWatch

Svensk viralspiller satser på flere nye lande

Lederen af svensk viralmedies danske kontor sættes i spidsen for nye satsninger i Frankrig og Holland.

Christian Ström

Svenske Nyheter365, der står bag viralmediet Newsner, går ind på det hollandske og franske mediemarked. Det skriver Resume.

I spidsen for satsningen på de nye markeder sættes Christian Strøm, som hidtil har ledet Nyheter365's danske kontor og introduktionen af Newsner i Danmark.

I Sverige har Nyheter365's viralmedie indtaget pladsen som den største udgiver på Facebook, viser en analyse fra EzyInsights. Sidste måned slog selskabet international trafikrekord med 32 mio. unikke besøgende.

"Man må nive sig i armen, når man ser de her tal. Jeg er meget imponereret over vores redaktører, som er lykkedes med at levere materiale som engagerer så mange mennesker. Vi har høje forventninger til vores nye markeder, men er også ydmyge over for de udfodringer, det indebærer at etablere sig i et nyt land," siger Johan Rikner, adm. direktør i Nyheter365, til Resume.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere