MediaWatch

10 procent af brugerne står for halvdelen af Nationen-kommentarer

En undersøgelse af over 12.000 kommentarer på Ekstra Bladets debatforum Nationen viser, at en mindre del af brugerne står for halvdelen af kommentarerne.

Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv
Foto: Thomas Borberg/Polfoto/Arkiv

Flere end halvdelen af kommentarerne på Ekstra Bladets debatforum Nationen kommer fra 10 pct. af brugerne. Det viser en gennemgang af 12.350 kommentarer, som Information har foretaget.

De resterende 90 pct. af brugerne tegner sig således for den sidste halvdel af de undersøgte kommentarer. Den fordeling overrasker ikke Thomas Haarder, redaktør på Nationen.

"Dér er Nationen ikke noget specielt, men en lille gruppe hos os er bare rigtig mange mennesker. I går ville det svare til 270 mennesker. Og så kan man sige - er det en mindre gruppe? Jeg ville være bekymret, hvis vi kun havde 10 mennesker, der sad og skrev, men vi er oppe i en volumen, hvor man kan få et fantastisk indblik i, hvad en hel masse mennesker mener," siger Thomas Haarder til Information.

Blandt de artikler, som Information har undersøgt, er integration det emne, der får flest kommentarer pr. artikel, i gennemsnit 404. Artikler om den amerikanske præsident Donald Trump tager andenpladsen med gennemsnitligt 301 kommentater pr. artikel.

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere