MediaWatch

Euroinvestor sælger alle aktier i ejendomsselskab

Euroinvestor vil fremover fokusere alle kræfter på online medieaktiviteter inden for bolig- og finansmarkederne.

Frederik Rovsing, adm. direktør i Euroinvestor.

Euroinvestor har solgt samtlige aktier i det lukkede ejendomsselskab Victoria Properties. Det oplyser Euroinvestor i en meddelelse.

Salget sker, fordi Euroinvestor næste år vil fokusere kræfterne på udviklingen af koncernens nuværende onlineforretninger.

"Bestyrelsen har taget beslutningen om salg af vores andel i Victoria Properties for at kunne dedikere vores ressourcer 100 pct. til Euroinvestor.com's strategi, der er at være det førende online-mediehus inden for bolig- og finansmarkedet i Danmark," siger Frederik Rovsing, der er administrerende direktør i Euroinvestor.com, i en meddelelse.

Euroinvestor ejede 3,02 mio. aktier svarende til knap 65 pct. af selskabet efter et købstilbud tilbage i september.

"Salget af ejerandelen medfører en mindre finansiel gevinst, men det har ikke været afgørende for beslutningen," siger Frederik Rovsing.

Aktierne er blevet solgt til tre forskellige. Scheibye Holding har købt af aktierne 1,35 mio. aktier svarende til 29,01 pct. af aktier og stemmerettigheder i Victoria Properties.

DG Byg har købt 1,21 mio. aktier svarende til 25,92 pct. af kapital og stemmer. Chr. Rovsing har købt 466.000 aktier eller 10 pct. af den samlede kapital og stemmer.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

HuffPost klipper navlestreng til borgerjournalistik

Onlinemedie gør op med en af grundstenene i konceptet og vil ikke længere bringe indhold fra bloggere og bidragsydere, der hidtil har leveret gratis indhold. Det sker for at forbedre den journalistiske kvalitet og undgå at sprede misvisende information, siger chefredaktør.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere