MediaWatch

Avisen.dk henter nye journalistiske kræfter

Avisen.dk ansætter social medie-redaktør og tilknytter tidligere pressechef i vikariat.

Avisen.dk og Ugebrevet A4 får ny social media-redaktør i skikkelse af Agnete Finneman Scheel, skriver Avisen.dk i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling som nyhedsreporter og projektjournalist med fokus på sociale medier hos Metroxpress.

"Agnete er den helt rette til at sætte turbo på den flotte udvikling, Avisen.dk har haft på Facebook, hvor vi i år har haft rekordmange interaktioner takket være en målrettet indsats. Agnete har en kæmpe viden om sociale medier og er samtidig en superdygtig digital journalist," udtaler adm. direktør og chefredaktør på Avisen.dk, Lise Bondesen, i pressemeddelelsen.

Agnete Finneman Scheel, der tidligere har været ansvarlig for sociale medier og digital debat på Kristeligt Dagblad, tiltræder sin nye stilling 20. februar.

Erfaren socialreporter

Allerede inden da får Avisen.dk og Ugebrevet A4 tilgang af flere nye kræfter. Tidligere pressechef i Landbrug & Fødevarer og redaktionschef på BT Henny Christensen er fra 9. januar ansat i et et-årigt vikariat som socialreporter.

"Det er ikke nyt for Henny at skrive om mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Hun indledte sin karriere som reporter på Kvindernes Fagblad og LO-Bladet og har på BT været leder- og kommentarskribent med politik, arbejdsmarked og samfundsforhold som foretrukne temaer. Hun kommer med en masse erfaring, pondus og ikke mindst originale ideer," siger Lise Bondesen i meddelelsen.

Knap et år bestred Henny Christensen posten som pressechef hos Landbrug & Fødevarer. Tidligere var hun ansat på BT i næsten 15 år, og før da arbejdede hun for LO og Aktuelt.

2016’s vigtigste jobskifter i mediebranchen

Hvem skal være DR’s nye mediedirektør?

"Det er som at vende tilbage til moderskibet"

Fratrådt TV 2-redaktionschef skifter til Børsen

Forsiden lige nu

Medietopchef er mere rolig efter indtog i Amazon-land

Egmont Publishing vil de kommende år erobre nyt land inden for e-commerce i jagten på at få vinderpositioner på det skandinaviske marked - men forretningerne skal ikke integreres med magasinforretningen, siger topchef.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere