MediaWatch

Bilbasen henter ny chef

Ny chef med mangeårig erfaring fra mediebranchen bliver ny chef for bilportal.

PR/Bilbasen
Foto: PR/Bilbasen

Lars Bernt bliver ny chef for Bilbasen. Det oplyser selskabet bag, Ebay, i en pressemeddelelse.

Den nye chef for bilportalen har flere ledende stillinger i mediebranchen bag sig. Han var blandt andet med til at bringe Metroxpress til Danmark, har arbejdet for TV 2 og Berlingske og var i en fem-årig periode adm. direktør for Egmont-ejede Kino.dk.

"Vi har ledt efter en profil med fokus på at skabe engagement hos brugerne, således at Bilbasen bliver en endnu mere inspirerende platform for køb og salg af biler. Bilbasen er i gang med en massiv relancering, hvor brugerens behov kommer endnu mere i centrum, og den udvikling skal Lars Bernt drive," udtaler Andrew Whitehair, direktør for Bilbasen og Bilinfo i pressemeddelelsen.

"Bilbasen er en datadreven virksomhed, og netop analysen af de brugerskabte data til at forbedre platformen er helt afgørende. Vi samler data, så vi forstår brugernes adfærd bedre, og så udvikler vi Bilbasen på en kvalificeret baggrund," siger Lars Bernt om sit nye job.

I august placerede Bilbasen sig ifølge Dansk Online Index på en 32. plads på listen med hjemmesider med flest brugere. Målt på det gennemsnitlige tidsforbrug ligger sitet på listens andenplads.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere