MediaWatch

Euroinvestor byder på Victoria Properties

Euroinvestor har budt 0,43 kr. pr. aktie til aktionærerne i Victoria Properties.

Bestyrelsen i Euroinvestor.com vil fremsætte et betinget frivilligt købstilbud til aktionærerne i Victoria Properties (VP), hvis aktier er noteret på Nasdaq Copenhagen. Formålet er at tilføre selskabet ny drift og aktivitet og at fortsætte børsnoteringen.

Det oplyser Euroinvestor.com.

Alle aktionærer i VP vil få tilbudt 0,43 kr. per aktie kontant for deres aktier. Onsdag lukkede aktien dog noget over det niveau i 3,46 kr., mens den torsdag er steget yderligere 12,7 pct. til 3,9 kr. efter nyheden om købstilbuddet.

Euroinvestor oplyser, at der er opnået bindende forhåndstilsagn fra storaktionærer i VP om at ville acceptere købstilbuddet, således at Euroinvestor.com erhverver 61 pct. af aktierne.

Forhåndstilsagnene er givet af Hempel Fonden, MC2 Holding ApS, Aller Holding A/S, Bendt Tido Hannibal Wedell, Vicus Ejendomme ApS, A&C Følsgaard Invest A/S, Schal-Byg A/S og Thylander Gruppen Holding A/S.

Tilbuddet er blandt andet betinget af, at Euroinvestor.com opnår accept af tilbuddet fra aktionærer, der repræsenterer mere end 61 pct. af aktierne og stemmerne i selskabet.

Bestyrelsen i VP vil offentliggøre en redegørelse om købstilbuddet i forbindelse med eller efter offentliggørelsen af tilbudsdokumentet.

ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs