MediaWatch

Mediebureau får trecifret millionindsprøjtning

Med lige over 100 mio. kr. i nye investeringer vil dansk mediebureau sætte et større aftryk på det amerikanske marked og styrke sin markedsposition.

Mediebureauet Blackwood Seven har polstret pengetanken med en kapitalindsprøjtning fra Jolt Capital, der ejes af den rige Rothschild-familie, sammen med andre eksisterende investorer. Det skriver Børsen.

Den samlede investering er på 13,5 mio. euro svarende til 100,5 mio. kr. Blackwood Seven gik tidligere på året ind på det amerikanske marked med opkøbet af bureauet Two Nil, og de nye penge skal blandt andet bruges til at sparke døren ind på den anden side af Atlanterhavet.

"Det er først og fremmest for at styrke vores indgang til det amerikanske marked, men også for at styrke vores markedsposition i det hele taget og sikre vores fremtidige ekspansion, at vi nu har været ude at rejse 13,5 mio. euro," siger Carl Erik Kjærsgaard, adm. direktør for Blackwood Seven, til Børsen.

Mediebureauet slår sig op på at bruge kunstig intelligens til at tilrettelægge annoncekampagner.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs