MediaWatch

Verizon nærmer sig aftale om at købe Yahoo

Selskaberne holder en-til-en-samtaler. En aftale er dog ikke færdigbehandlet, lyder det fra kilder.

Foto: Julie Jacobson/Polfoto/AP/Arkiv

Telekoncernen Verizon er tæt på at indgå en aftale om at købe Yahoo, siger kilder med kendskab til sagen til Bloomberg News.

De to selskaber holder en-til-en-samtaler, og prisen skulle ifølge kilderne være 5 mia. dollar - omkring 33 mia. kr. - for Yahoos internetforretning. Dermed har Verizon slået andre budgivere i processen omkring salget.

En aftale kan være undervejs i løbet af få dage, men er ikke færdigbehandlet. Derfor kan Verizon fortsat risikere at gå tomhændet hjem, fortæller kilderne. Det er samtidig uklart, om købet omhandler andet end internetforretningen - såsom Yahoos ejendomme.

Det er ikke lykkes Bloomberg News at få kommentarer fra de omtalte selskaber.

Yahoo kom med regnskab tidligere på ugen, og her samlede analytikernes interesse sig netop om det potentielle salg af Yahoos internetforretning, der indtil nu har udgjort kernen af selskabets forretning.

"Vi har ingen meldinger i dag, men jeg kan sige, at vi er dybt nede i processen med at evaluere tilbuddene og alternativer, og vi vil holde vores aktionærer opdaterede," sagde Marissa Mayer, administrerende direktør i Yahoo, under en telefonkonference mandag aften.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs