MediaWatch

Vice henter ledende redaktør på Jyllands-Posten

Portræt- og featurejournalist på Jyllands-Posten skal fremover være ledende redaktør på Vice.

Foto: Emil Vinther/Vice

Vice har fundet en ledende redaktør i skikkelse af Isabella Alonso de Vera Hindkjær, som hidtil har været journalist på Jyllands-Posten. Det skriver Vice i en pressemeddelelse.

"Isabella er et af de største talenter i dansk journalistik, og jeg glæder mig til at få hende med på holdet. Hun har i en ung alder vist sig som en modig og original historiefortæller, der ikke er bange for at gå mod strømmen og bryde normer, og det ligger helt i tråd med det, vi står for på VICE. Som ledende redaktør på Vice.com bliver det Isabellas job at gøre Vices stemme i Danmark endnu tydeligere, og fortsætte den gode udvikling, vi er inde i," siger Benjamin Kürstein, Head of Content for Vice Danmark, i pressemeddelelsen.

Isabella Alonso de Vera Hindkjær har senest været portræt- og featurejournalist på Jyllands-Postens weekendmagasin W og har tidligere skrevet for blandt andet Zetland, Information og Politiken.

"Vice er ved at nydefinere, hvordan den yngre målgruppe i Danmark opfatter og forbruger kvalitetsjournalistik, og det gør Vice til en af mest spændende spillere i det danske medielandskab. Som ledende redaktør er det min ambition at bidrage til at skærpe Vice.coms unikke tone og tilgang til nyheds- og featurejournalistik og gøre Vice endnu mere dagsordensættende i dansk journalistik og i den daglige debat blandt danske unge," siger Isabella Alonso de Vera Hindkjær om sit nye job.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs