MediaWatch

Avisen.dk henter redaktionschef hos BT

Redaktionschef på BT skifter til en lignende stilling på Avisen.dk 1. september.

Anders Svendsen skifter BT ud med Avisen.dk, hvor han fremover skal være redaktionschef, oplyser hans nye arbejdsgiver i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som redaktionschef på BT og har tidligere været nyhedschef på samme medie. Derudover har Anders Svendsen erfaring fra Ekstra Bladet, Ritzau og Fagbladet 3F.

"Anders Svendsen har den helt rigtige profil til at være redaktionschef på Avisen.dk. Han har solid ledererfaring, han kender de tabloide virkemidler, og han har indsigt i arbejdsmarkeds-stoffet, der er Avisen.dk’s kerneområde," udtaler Lise Bondesen, chefredaktør for Avisen.dk og Ugebrevet A4, i pressemeddelelsen.

Den nye redaktionschef tiltræder 1. september.

Forsiden lige nu

Medietopchef er mere rolig efter indtog i Amazon-land

Egmont Publishing vil de kommende år erobre nyt land inden for e-commerce i jagten på at få vinderpositioner på det skandinaviske marked - men forretningerne skal ikke integreres med magasinforretningen, siger topchef.

Facebook vil prioritere "troværdige" nyheder

Medlemsundersøgelser skal luge ud i falske nyheder og få lokale medier til at fylde mere i Facebooks feed. Samlet set skal mængden af nyheder dog fortsat reduceres med en femtedel.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere