MediaWatch

BBC topper listen som vigtigste kilde inden Brexit

Hver tredje brite mener, BBC's dækning er den vigtigste kilde til information, der kan hjælpe dem med at beslutte sig inden Brexit-afstemningen.

David Cameron, premiereminister i Storbritannien. | Foto: Matt Durham/AP/POLFOTO

Én kilde ligger milevidt foran alle andre, når det kommer til, hvor befolkningen i Storbritannien søger information, der kan bidrage til beslutningen om et ja eller nej til Brexit-afstemningen torsdag. Det skriver The Guardian.

Det er den britiske public service-station BBC, der er blevet udpeget som informationskilden, hver tredje brite sætter deres lid til op til afstemningen i en ny meningsmåling foretaget af det britiske Electoral Reform Society. 1.468 briter over 18 år er blevet spurgt, hvor respondenterne har haft mulighed for at nævne deres tre hovedkilder til information.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

DR's arkiv skal gøres tilgængeligt gennem Det Kongelige Bibliotek

Over de næste tre år er der afsat 62,5 mio. kr. i den nye medieaftale til at etablere offentlig adgang til DR’s omfattende arkivmateriale, hvilket har været et hedt politisk ønske i en årrække. Det digitale leksikon lex.dk kan få en rolle i forhold til formidling, lyder det.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Egmont: Medieaftalen fastholder uens medievilkår

Den nye medieaftale har en række gode elementer bl.a. med regulering af techgiganter. Men det er ærgerligt, at medieforliget ikke indeholder ligestilling af digitale medier, lyder det fra Nordisk Film.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs