MediaWatch

Amerikanske telegiganter med i slutspurt om Yahoo

Feltet af potentielle købere af det amerikanske internetselskab Yahoo er blevet snævret ind. Blandt kandidaterne er teleselskaberne AT&T og Verizon.

Foto: Julie Jacobson/Polfoto/AP/Arkiv

De amerikanske telegiganter AT&T og Verizon skulle angiveligt være gået videre til den tredje og sidste budrunde i kapløbet om at købe it-virksomheden Yahoos kerneforretning inden for internetsøgning.

Det fortæller kilder med indsigt i forløbet til Reuters.

Ifølge kilderne vil Yahoo mandag begynde at tage kontakt til de selskaber, der er gået videre til den sidste runde.

Et konsortium med Dan Gilbert, der er grundlægger af Quicken Loans Inc, i spidsen er også gået videre til den sidste budrunde. Ifølge kilderne er konsortiummet støttet af storinvestoren Warren Buffet.

ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs