MediaWatch

Mediebureau går ind i USA

Blackwood Seven udvider forretningen med opkøb af amerikansk mediebureau.

Mediebureauet Blackwood Seven bevæger sig ind på det amerikanske marked med købet af det amerikanske mediebureau Two Nil. Det skriver Børsen.

Blackwood Sevens adm. direktør, Carl Erik Kjærsgaard, ønsker ikke at oplyse, hvad selskabet har givet for Two Nil, men fortæller til Børsen, at det amerikanske selskab har en omsætning på 250 mio. dollar svarende til 1,7 mia. kr.

"Det er en sund forretning, vi køber. Derfor vil den blive ved med at vokse og tjene penge," siger Carl Erik Kjærsgaard til Børsen.

Forventningen er at tjene 2-3 mio. dollar i det første år med ejerskabet af Two Nil.

Blackwood Seven har ud over den nye amerikanske satsning kontorer i København, München og Barcelona.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs