MediaWatch

Michael Qureshi starter nyt medie

Et nyt medie får Michael Qureshi som redaktør og fodboldspiller i AaB som direktør.

Thomas Enevoldsen, fodboldspiller og medstifter af "Migogaalborg.dk" | Foto: René Schütze/Polfoto/Arkiv

Den skandaleombruste sportsjournalist Michael Qureshi stifter et nyt medie. Det skriver TV2 Nord.

Mediet hedder "Migogaalborg.dk" og skal beskæftige sig med oplevelser i byen, ligesom nordjyske personligheder vil blogge om arbejde og privatliv. Michael Qureshi skal være redaktør på mediet, mens Thomas Enevoldsen, der er fodboldspiller hos AaB, bliver direktør for foretagenet. Med i ejerkredsen er ud over de to også to af grundlæggerne bag madbloggen Gastromand.

Michael Qureshi kom i søgelyset i december, da han blev bortvist af sin arbejdsgiver Ekstra Bladet. Det gjorde han, fordi han havde brugt pseudonymer på kilder i sine artikler. Siden er afsløringerne væltet frem, og flere medskribenter og kilder har taget afstand fra Qureshis artikler.

Redaktøren for det nye medie frygter imidlertid ikke, at hans troværdighed bliver et problem.

"Min troværdighed er ikke et tema på det nye medie. Alle interview med vores kilder bliver sendt til godkendelse. Vi fortæller historier, hvor afsenderen gerne vil have citater ud. Så der bliver ikke nogle ting, hvor min troværdighed kommer i spil," siger Michael Qureshi til TV2 Nord.

Over for mediet taler han desuden om sit syn på den storm, der har blæst omkring ham de seneste måneder.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs