MediaWatch

Facebook afviser politisk undertrykkelse

Det sociale medie er blevet beskyldt for at undertrykke konservative artikler. Men det er der intet bevis for, lyder det fra Facebook-ledelsen.

En intern undersøgelse hos Facebook viser, at der ikke er hold i beskyldningerne om, at det sociale netværk undertrykker konservativt indhold. Sådan lyder det fra Facebooks ledelse, der i nat udsendte et offentligt brev som svar til en række spørgsmål fra det amerikanske senat, skriver Variety.

"Undersøgelsen viser, at der ikke er noget bevis for, at der systematisk bliver taget politisk parti," skriver Colin Stretch, juridisk direktør i Facebook.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs