MediaWatch

TDC hyrer intern kommunikationsdirektør

Den interne kommunikation i TDC får ny ledelse. Tidligere kommunikationschef i Handelsbanken bliver ny intern kommunikationsdirektør.

Foto: PR

TDC har fundet profilen, der skal tegne koncernens interne kommunikation fremover.

Per 1. juni er Mikkel Jørnvil ansat i en nyoprettet stilling som intern kommunikationsdirektør. Det fremgår af en meddelelsen fra tele- og kabel tv-selskabet.

Mikkel Jørnvil er tidligere kommunikationschef i Handelsbanken og har de sidste fire år været selvstændig kommunikationsrådgiver. Før da har han blandt andet været haft forskellige stillinger inden for kommunikation og marketing hos SAS. Han er uddannet akademiøkonom fra Niels Brock og diplomjournalist fra DMJX og desuden forfatter til fagbogen ”Farvel til flokken”.

Hos TDC Group skal han i parløb med den eksterne kommunikationsdirektør, Peter Glüsing Pedersen, udvikle koncernkommunikationen, skriver TDC.

”Jeg er glad for at vi får Mikkel om bord lige nu, hvor vi er i gang med en transformation af vores kommunikationsindsats. Med sin fagspecifikke viden og brede kompetencer fra erhvervslivet vil han blive en vigtig driver af udviklingen af TDC Groups strategiske kommunikation i de kommende år,” siger Jens Aaløse, koncerndirektør i TDC Group i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs