MediaWatch

Vice re-lancerer magasin

Vice Magazine lover bl.a. mere kulturstof på siderne i ny udgave af printmagasinet.

Foto: PR/Vice

På fredag udkommer Vice Magazine i en ny udgave til kulturinteresserede i Danmark. Printmagasinet har været taget af hylderne siden december, mens mediet har arbejdet på at nytænke gratismagasinet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Resultat er ifølge Vice blandt andet mere kultur på siderne og et lidt andet mix.

"Da vi besluttede at redesigne magasinet, havde vi tre overordnede mål: Mere kulturstof, mere struktur og flere korte, visuelt interessante historier forrest i magasinet. Vores magasin har det med at være meget nyhedstungt, hvilket jeg elsker, men vi ønsker at opnå en bedre balance ved at tilføje mere kulturstof," lyder det fra Ellis Jones, chefredaktør for Vice Magazine.

Desuden har magasinet fået et nyt hold af skribenter. De skal blandt andet være en del af en særskilt sektion med klummer, hvor skribenterne vil "undersøge økonomi og sex i internet-generationen," lyder det.

Udover en klummesektion vil printudgaven have to andre sektioner til henholdsvis korte nyhedsartikler og lange features, fiktion og fotoserier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs