MediaWatch

Vice re-lancerer magasin

Vice Magazine lover bl.a. mere kulturstof på siderne i ny udgave af printmagasinet.

Foto: PR/Vice

På fredag udkommer Vice Magazine i en ny udgave til kulturinteresserede i Danmark. Printmagasinet har været taget af hylderne siden december, mens mediet har arbejdet på at nytænke gratismagasinet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Resultat er ifølge Vice blandt andet mere kultur på siderne og et lidt andet mix.

"Da vi besluttede at redesigne magasinet, havde vi tre overordnede mål: Mere kulturstof, mere struktur og flere korte, visuelt interessante historier forrest i magasinet. Vores magasin har det med at være meget nyhedstungt, hvilket jeg elsker, men vi ønsker at opnå en bedre balance ved at tilføje mere kulturstof," lyder det fra Ellis Jones, chefredaktør for Vice Magazine.

Desuden har magasinet fået et nyt hold af skribenter. De skal blandt andet være en del af en særskilt sektion med klummer, hvor skribenterne vil "undersøge økonomi og sex i internet-generationen," lyder det.

Udover en klummesektion vil printudgaven have to andre sektioner til henholdsvis korte nyhedsartikler og lange features, fiktion og fotoserier.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs