MediaWatch

Twitter køber rettigheder til at streame live sport

Twitter bevæger sig ind på streamingmarkedet. Det sociale medie har købt rettighederne til at vise den amerikanske fodboldliga NFL live.

Foto: Brynn Anderson/AP/Polfoto

Twitter foretager et markant strategisk skifte. Det sociale medie har købt rettighederne til at streame torsdagskampe direkte fra den amerikanske fodboldliga NFL, skriver Bloomberg.

Ifølge businessmediet slog Twitter konkurrenter som Verizon, Yahoo og Amazon i kampen om rettighederne, som Facebook også var en del af, indtil det sociale medie trak sig fra kapløbet i sidste uge.

Det forlyder endnu ikke, hvad Twitter har betalt for rettighederne. Ifølge Bloomberg ønsker Twitter at benytte rettighederne til at tiltrække flere brugere og forsøge at skabe sig en position som stedet, hvor NFL-fans diskuterer live-kampe.

Handlen er endnu ikke officielt bekræftet af parterne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs