MediaWatch

Svensk medie udsat for nyt hackerangreb

Svenske nyhedsmedie er i dag blevet udsat for et hacker angreb, efter en lang række svenske medier blev angrebet i weekenden.

Foto: Colourbox

I lørdags blev en lang række svenske medier angrebet af hackere, og i dag, tirsdag, er den gal igen. Dagens Industris hjemmeside er blevet udsat for et nyt angreb, skriver digital.di.se.

Angrebet i weekend gik ud over en lang række medier særligt i Bonnier- og Schibsted-koncernerne, men i dag er der ikke underretninger om andre angrebne medier end Dagens Industri.

Ifølge digital.di.se er der tale om et overbelastningsangreb, hvor trafik i stor stil sendes i retning af Dagens Industri og lægger pres på it-systemerne.

Angrebet i weekenden gik via Rusland. Det er uvist, hvad motivet bag angrebet var.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs