MediaWatch

Nyt mobilselskab giver adgang til aviser og magasiner

Indhold fra Berlingske og Ekstra Bladet samt Aller og Egmonts digitale bladkiosker er en del af tilbuddet til kunderne i nyt mobilselskab.

Kunder i det nye mobilselskab Plenti, som har Mofibo-grundlægger Morten Strunge bag sig, får adgang til alt Berlingskes indhold på nettet og Ekstra Bladets betalingsunivers Ekstra samt Aller og Egmonts digitale bladkiosker, hhv. Pling og Flipp.

Det skriver Plenti i en pressemeddelelse.

"Vi ser faktisk ikke Plenti som et teleselskab. I hvert fald ikke i traditionel forstand. Vi ønsker i stedet at samle de bedste underholdningstjenester kombineret med et mobilabonnement, hvor tale, data og sms er inkluderet. Så er det slut med uheldige overraskelser og bekymringer omkring mobilregningen - Plenti vil sætte en ny agenda for mobiltelefoni og digitalt indhold," udtaler Peter Mægbæk, direktør i Plenti.

Hos Berlingske ser man samarbejdet som en mulighed for at nå bredere ud med indholdet.

"Plentis kunder vil få ubegrænset adgang til b.dk, business.dk og politiko.dk. Vi vil gerne have, at vores gode indhold får en større, digital udbredelse, og at flere danskere får adgang til det og dermed lærer os at kende," siger Jens Arnesen, Berlingskes direktør for bladsalg og marketing, til Berlingske.

Et abonnement hos Plenti koster 199 kr. om måneden, og mobilselskabet kommer til at benytte sig af 3's netværk.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere