MediaWatch

Medie: BBC i dialog med konkurrenter om Netflix-tjeneste

Ifølge britisk medie har BBC ført samtaler med konkurrenter om muligheden for i fællesskab at lancere Netflix-lignende tjeneste.

Foto: Dave Caulkin/AP/Poltofo/Arkiv

Den britiske public service-kæmpe BBC har angiveligt været i dialog med flere konkurrenter om at lancere en Netflix-lignende streamingtjeneste, skriver The Guardian.

Ifølge mediet har BBC ført samtaler med rivalen ITV og NBC Universal, der angiveligt har kredset om potentialet i at udvikle en tv-betalingstjeneste. Tanken er, at indholdet på tjenesten skal være ældre arkivindhold, som i dag forsvinder efter 30 dage i BBC's arkiv, og ikke de nyeste afsnit af serier og film, skriver The Guardian.

Kilder sig dog samtidig til The Guardian, at planerne befinder sig på et meget tidligt stadie.

Hverken BBC eller ITV ønsker at kommentere oplysningerne, som de begge kalder spekulationer.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs