MediaWatch

Ekstra Bladet misbrugt i falsk artikel om digter

Avisen er i gang med at undersøge, hvem der står bag Ekstra Bladet-lignende artikel, hvor Yahya Hassan fejlagtigt hævdes dræbt.

Jacob Ehrbahn/Polfoto/Arkiv
Foto: Jacob Ehrbahn/Polfoto/Arkiv

Ekstra Bladet tager skarpt afstand fra en falsk artikel, hvor digteren og debattøren Yahya Hassen fejlagtigt hævdes dræbt, skriver Journalisten.

Artiklen ligner en fra Ekstra Bladet og er udgivet på adressen ekstrabladet.co, der minder om Ekstra Bladets ekstrabladet.dk. Artiklen er blevet flittigt delt på de sociale medier.

"Vi har intet med den at gøre. Jeg synes, det er ubehageligt. Folk tror jo, det er os. Det er et angreb på Ekstra Bladets troværdighed," siger Karen Bro, chefredaktør på Ekstra Bladet, til Journalisten.

Den falske artikel har fået Ektra Bladet til at udsende en nyhed, hvori avisen fastslår, at den intet har med artiklen at gøre. Til Journalisten siger Karen Bro, at Ekstra Bladet er i gang med at undersøge, hvem der står bag den falske artikel, og at Ekstra Bladet tager sagen meget alvorligt.

Forsiden lige nu

MTG sælger tv-forretning i Bulgarien

TV3-ejeren siger farvel til tv-markedet uden for Norden med frasalg af bulgarsk tv-forretning. Salget sker til en pris, der er næsten fire gange lavere, end da MTG købte selskabet i 2008.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere