MediaWatch

Yahoo lukker afdeling for tv-produktion

Yahoo er i gang med en stor fyringsrunde og lukker afdelingen med ansvar for selskabets tv-produktioner.

Foto: Julie Jacobson/Polfoto/AP/Arkiv

Internetgiganten Yahoo har været presset på indtjeningen igennem længere tid. Organisationen er derfor i gang med en større fyringsrunde. Det gik onsdag ud over de ansatte i Yahoos ”original programming”-afdeling, som har stået bag selskabets tv-produktioner som den populære serie ”Community”. Det skriver Business Insider.

Lukningen er blot seneste skridt i udviklingen, hvor Yahoo har haft vanskeligt ved at skabe resultater. I januar lukkede selskabet sin streamingplatform, Yahoo Screen, og sidste år nedskrev internetgiganten værdien af sine tv-produktioner med 42 mio. dollar (280 mio. kr.), og mistede chefen for sine medie-aktiviteter, Kathy Savitt, til filmselskabet STX.  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs