MediaWatch

Yahoo lukker afdeling for tv-produktion

Yahoo er i gang med en stor fyringsrunde og lukker afdelingen med ansvar for selskabets tv-produktioner.

Foto: Julie Jacobson/Polfoto/AP/Arkiv

Internetgiganten Yahoo har været presset på indtjeningen igennem længere tid. Organisationen er derfor i gang med en større fyringsrunde. Det gik onsdag ud over de ansatte i Yahoos ”original programming”-afdeling, som har stået bag selskabets tv-produktioner som den populære serie ”Community”. Det skriver Business Insider.

Lukningen er blot seneste skridt i udviklingen, hvor Yahoo har haft vanskeligt ved at skabe resultater. I januar lukkede selskabet sin streamingplatform, Yahoo Screen, og sidste år nedskrev internetgiganten værdien af sine tv-produktioner med 42 mio. dollar (280 mio. kr.), og mistede chefen for sine medie-aktiviteter, Kathy Savitt, til filmselskabet STX.  

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs