MediaWatch

Medie: Schibsted går ind i kampen om Youtube-talenter

Et "hemmeligt projekt" i Schibsteds svenske gren handler ifølge svensk medie om et nyt videonetværk.

Schibsteds svenske gren barsler med planer om at give MTG og Bonnier konkurrence på markedet for de såkaldte MCN-netværk (Multi Channel Network), skriver Resume.

Schibsted arbejder ifølge Resumes oplysninger på et "hemmeligt projekt", som ifølge mediets kilder drejer sig om en videoplatform, også kaldet et MCN-netværk. Bag projektet står Ehsan Fadakar, som forlod jobbet som social medie-chef på Schibsteds Aftonbladet i sidste uge.

Ehsan Fadakar vil dog hverken be- eller afkræfte Resumes oplysninger.

"Hvad mener du præcist med et talentnetværk. Hvad projektet skal være, er ikke engang indledt," siger Ehsan Fadakar til Resume.

Både MTG og Bonnier er spillere på det nordiske MCN-marked med Youtube-netværkere Splay og United Screens.

Forsiden lige nu

DR strammer praksis for godkendelse af bijobberi

I en orienteringsmail, som Jyllands-Posten har set, skriver DR's ledelse, at praksis for godkendelse af bijobberi strammes op. Men de interne regler på området er ikke ændret, siger nyhedsdirektør Sandy French til avisen.

Program om kriseramt fodboldklub vinder journalist-pris

Holdet bag et program, som følger fodboldklubben Randers F.C. på tæt hold, vinder prisen "Årets Sportsjournalist." En pris, hvor også en tv-dokumentar om ludomani i fodboldverdenen og en artikelserie om hjernerystelser i dansk idræt var nomineret.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere