MediaWatch

Hotelkæde giver gæster adgang til tusindvis af aviser

Scandic indgår samarbejde med digital distributionstjeneste, der giver hotelgæster mulighed for at læse mere end 5000 forskellige udenlandske aviser og magasiner.

Uanset om man foretrækker Le Monde, The Washington Post eller The Guardian, bliver der fremover rigeligt læsestof at vælge imellem til morgenmadsbuffeten for gæster på Scandic-hotellerne.

Hotelkæden har indgået et samarbejde med den digitale distributionstjeneste Pressreader, der giver brugerne online adgang til 5000 forskellige aviser og magasiner fra over 100 forskellige lande. Det skriver Scandic i en pressemeddelelse.

"Særligt for vores udenlandske gæster er den digitale tjeneste bekvem, idet de får mulighed for at læse deres foretrukne aviser og magasiner, selvom de er væk hjemmefra. Ud fra et både miljømæssigt og økonomisk perspektiv, er vi overbeviste om, at vores nye digitale tjeneste har en masse at bidrage med fremover,” siger Casper Puggaard, salgs- og marketingdirektør Scandic Danmark.

Hotelgæsterne får adgang til at downloade fem forskellige udgivelser om dagen. Indtil videre er Ekstra Bladet eneste danske udgivelse i Pressreaders portefølje.

I takt med at Scandic implementerer den digitale løsning, vil hotelkæden udfase de traditionelle printaviser. Der vil dog stadig være adgang til danske aviser på print, indtil de integreres i Pressreaders løsning.

Scandic har 224 hoteller i Norden og er desuden til stede i Tyskland, Belgien og Polen.

Forsiden lige nu

DR strammer praksis for godkendelse af bijobberi

I en orienteringsmail, som Jyllands-Posten har set, skriver DR's ledelse, at praksis for godkendelse af bijobberi strammes op. Men de interne regler på området er ikke ændret, siger nyhedsdirektør Sandy French til avisen.

Program om kriseramt fodboldklub vinder journalist-pris

Holdet bag et program, som følger fodboldklubben Randers F.C. på tæt hold, vinder prisen "Årets Sportsjournalist." En pris, hvor også en tv-dokumentar om ludomani i fodboldverdenen og en artikelserie om hjernerystelser i dansk idræt var nomineret.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere