MediaWatch

Twitter virker igen efter kæmpe nedbrud

Det sociale medier virker igen, efter mange danskere kort før kl. 10 måtte opgive at logge på.

Det sociale medie Twitter virker nu igen efter næsten to timer med massivt nedbrud.

Siden klokken lidt i 10.00 tirsdag formiddag har brugere af det sociale medie fået en fejlmeddelelse, når de forsøgte at logge på tjenesten.

"Nogle brugere har lige nu problemer med at få adgang til Twitter. Vi er opmærksomme på problemet og arbejder lige nu på en løsning," lød det fra Twitter på firmaets hjemmeside i formiddags.

Her er der ikke kommet oplysninger om, hvad der har været årsag til det store nedbrud.

Ifølge det danske medie Computerworld, er det browserudgaven af Twitter, som har været hårdest ramt. Men lidt før klokken 11.00 var der meldinger om, at også mobiludgaven er nede.

Ramte flere dele af verden

Der er tilsyneladende også tale om et nedbrud, som har ramt i store dele af verden.

Ifølge Computerworld har det været meldinger fra brugere, der taler både tysk, italiensk, fransk og engelsk om problemerne med at logge på tjenesten.

Twitter blev lanceret i 2006, og er i dag et kæmpe globalt medie med over 320 millioner aktive brugere om måneden og en milliard unikke besøg.

På Twitter kan brugere sende helt korte beskeder til hinanden, samt følge bestemte brugere eller søgeord - de såkaldte "hashtags".

/ritzau/

Forsiden lige nu

MTG sælger tv-forretning i Bulgarien

TV3-ejeren siger farvel til tv-markedet uden for Norden med frasalg af bulgarsk tv-forretning. Salget sker til en pris, der er næsten fire gange lavere, end da MTG købte selskabet i 2008.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere