MediaWatch

Altinget: Vi bliver nødt til at tjekke om kvaliteten er som den skal være

Altinget gennemfører alligevel en undersøgelse af freelancers artikler. Det sker efter de seneste dages debat om freelancerens arbejdsmetoder. Journalisten selv imødeser gennemgangen med sindsro.

Altinget afbrød i sidste uge samarbejdet med freelanceren Annegrethe Rasmussen, efter netmediet blev gjort opmærksom på et stort sprogligt og indholdsmæssigt sammenfald mellem en klumme bragt i magasinet The Economist og en klumme forfattet af Annegrethe Rasmussen - uden kreditering af førstnævnte.

Chefredaktør Rasmus Nielsen fastslog samtidig over for MediaWatch, at Altinget ikke havde grund til at tro, at der var tale om et tilbagevendende problem med manglende kildehenvisninger og derfor ikke så noget behov for at gennemføre en undersøgelse af Annegrethe Rasmussens tidligere artikler.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs