MediaWatch

Apps fra TV 2 runder 1 mia. besøg

Der er fremgang til TV 2's indsats på mobile enheder, som har overhalet desktop målt på antal brugere.

Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

I sidste uge nåede antallet af besøg på TV 2's app en milepæl, da tallet krydsede 1 mia. Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Blandt tv-stationens største apps er TV 2's Nyhedscenter, tv-oversigten TVTID og TV 2 Vejret. Samtidig med at antallet af apps-besøg runder 1 mia., meddeler TV 2, at den mobile browsing på tv2.dk går pænt frem. I årets første tre kvartaler er stigning på 84 pct. i forhold til de tre første kvartaler af 2014.

"Man kunne godt tro, at vores succes med vores apps ville kannibalisere på den mobile trafik til tv2.dk, men vi ser faktisk en markant vækst på både apps og mobile besøg på tv2.dk," siger Jan Hoffmann, chef for app-udvikling hos TV 2, i pressemeddelelsen.

Overhaler desktop

I sommers overhalede den mobile trafik målt på antal brugere desktop på tv2.dk. Der er dog fortsat flest sidevisninger på desktop.

Samtidig varsler TV 2, at en ny målemetode er på vej, så browsing og app-trafik kan lægges sammen i én ombæring.

"I 2016 kan man som udgiver få et samlet brugertal på tværs af browsing og apps, og det bliver da virkelig spændende at se, hvordan det påvirker opgørelsen til den tid," siger Jan Hoffmann i pressemeddelelsen.

TV 2 er i øjeblikket i gang med en relancering af sin hjemmeside. Første hug blev taget tidligere på ugen, da sport.tv2.dk som den første underside på tv2.dk blev relanceret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs