MediaWatch

Rønn: Login til DR er svært at forklare til borgerne

DR's generaldirektør vil gerne drøfte login til dr.dk, men mener, at det bliver svært at forklare det rimelige i sådan en løsning.

Maria Rørbye Rønn, generaldirektør, DR | Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

DR meldte sig i går på banen med en række initiativer, der skal styrke samspillet med de private medier. I et interview med Finans uddyber generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, i dag standpunkterne.

Blandt de hedeste debatemner om DR er en login-løsning til dr.dk. Særligt Danske Medier er en varm fortaler for en sådan ordning. DR er til gengæld mere loren.

"Vi har drøftet det med Danske Medier, og det gør vi også fremadrettet. Men som DR's formand også siger, er der en række problemstillinger. Det er svært at se, hvad formålet er med det, og hvordan vi skal forklare borgerne, hvorfor det skal være mere besværligt at få adgang til det, de allerede har betalt for," siger Maria Rørbye Rønn til Finans.

Generaldirektøren fremhæver desuden, at DR lægger op til flere samarbejder med private medier om eksempelvis undersøgende journalistik og kalder det "en fremstrakt hånd".

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs