MediaWatch

Danske Medier om DR-forslag: Lang vej endnu

DR har foreslået en række punkter, der skal styrke samspillet med de private medier. Danske Medier er ikke imponeret og mangler svar på en række spørgsmål.

Ebbe Dal, adm. direktør, Danske Medier

Med en række initiativer vil DR styrke samarbejdet med de private medier. Blandt tiltagene er en lukning af DR Booking, lavere priser på DR's arkivklip og et fortsat stort indkøb af programmer fra private aktører.

Hos Danske Medier, som varetager de private mediers interesser, er der ikke den store begejstring at spore over DR's udmeldinger. Danske Medier har selv fremlagt fem punkter som oplæg til en diskussion af DR's rolle. Blandt dem er en sænket licens, udlicitering eller lukning af P3 og DR3 samt et login til DR's og TV 2-regionernes hjemmesider.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs