MediaWatch

Netmedie om USA starter forlag

Kongressen.com vil fremover udgive e-bøger med fokus på præsidentvalget, klimapolitik og raceproblemstillinger.

Foto: Susan Walsh/AP/Polfoto/Arkiv

Efter tre år i luften udvider netmediet Kongressen.com med et forlag. Det skriver netmediet i en pressemeddelelse.

Kongressen.com er et gratis og uafhængigt netmedie om amerikansk politik. Det samme fokus vil forlaget, som får navnet Forlaget Kongressen, have.

"Vi har i Kongressens tre første leveår oplevet en stor interesse for vores fagområde. Både i den daglige dækning, i forbindelse med vores bogprojekter og konferencer. Derfor er det en naturlig videreudvikling af vores platform nu at udvide, så vi i fremtiden udgiver vores egne e-bøger," udtaler chefredaktør på Kongressen.com, Anders Agner Pedersen.

I første omgang vil Forlaget Kongressen fokusere på elektroniske udgivelser af kortere format. Forlagets første udgivelse bliver "Rubio Castro og det nye Amerika", som chefredaktør Anders Agner Pedersen har skrevet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs