MediaWatch

TV 2: Vi følger nye nyhedstjenester tæt

Potentialet er stort, men TV 2 vil ikke uden videre forære sit indhold og dyrebare brugerdata væk til digitale nyhedstjenester som Facebook Instant Articles og Apple News.

Foto: PR/TV 2

Det kræver grundige overvejelser og ikke mindst et skarpt fokus på forretningsmodellen, hvis TV 2 skal kaste sig ud i nye digitale nyhedstjenester som Apple News og Facebook Instant Articles. Indtil videre følger tv-stationen udviklingen tæt fra sidelinjen.

”Vi kigger meget grundigt på de nye muligheder, men vi er nødt til at lave det på en måde, hvor vi kan tjene penge på vores indhold. Vi kan ikke tillade os blot at forære det væk,” siger Michael Dyrby, nyhedsdirektør hos TV 2.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs