MediaWatch

Zetland-investorer træder ind i bestyrelsen

To investorer bag millionindsprøjtning i Zetland har nu sat sig på to af bestyrelsesposterne i selskabet.

Zetland har fået nye folk i bestyrelsen. Ifølge en registrering i CVR-registeret er Ditlev Bredahl og Annemette Færch nye bestyrelsesmedlemmer.

De udgjorde to ud af de tre investorer, der i september postede otte mio. kr. ind i medievirksomheden. Ved den lejlighed blev Ditlev Bredahl præsenteret som ledende investor. Han er bosiddende i London og er direktør i selskabet Onapp, som hjælper andre virksomheder med cloud-teknologi.

Annemette Færch er formand for Færchfonden, der bl.a. sidder på en ejerandel af Bang & Olufsen. Familien Færchs formue stammer bl.a. fra Skandinavisk Tobakskompagni og Færch Plast. Den sidste af de tre investorer, Ebbe Knudsen, har endnu ikke fundet vej til bestyrelsen.

Søger mere kapital

Ud over de to nyudnævnte medlemmer består bestyrelsen ifølge CVR-registeret af Morten Hesseldahl, Peter Malling Lambert og Michael Hansen. Ud af bestyrelsen er trådt Kitte Wagner, der sidder i bestyrelsen for Information og i en årrække var direktør for Nørrebros Teater.

Ud over de otte mio. kr., som de tre investorer postede i Zetland i september, er mediet på udkig efter yderligere seks mio. kr. De skal komme fra investorer og mediestøtte.

Pengene skal bruges til den relancering, som mediet vil foretage i 2016. Her vil Zetland springe ud som nyhedsmedie.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs